Home > Organisatie > Doneren > VriendenLoterij  
Deel deze pagina: 
Steun ons:
Doneer Online
Vriendenloterij
Wordt gesteund door:
VriendenloterijStichting DierenLot

VriendenLoterij

Vriendenloterij

Zo werkt het:
U kunt Stichting Dassenwerkgroep Brabant financieel steunen door mee te doen met de VriendenLoterij. Hiervoor moet u wél ouder zijn dan 18 jaar.
Deelnemers spelen mee met hun mobiele telefoonnummer. Handig, want zij kennen daarmee het lotnummer uit hun hoofd. Als U met een ander nummer wilt meespelen dan uw mobiele nummer, dan kan dat natuurlijk ook.
Er zijn 14 trekkingen per jaar: 12 maandelijkse trekkingen en 2 extra trekkingen. De uitslagen worden op de 9e dag van de maand na de trekking bekendgemaakt.
Iedere trekking maakt u kans op ruim honderdduizend prijzen tot wel € 100.000,-. Bovendien maken wij vanaf trekking januari elke werkdag een winnaar bekend van € 1.000,- en een winnaar van een heerlijke vakantie! Ook in het weekend is het feest. Winnaars nemen dan € 10.000,-, een Volkswagen Polo,- óf € 25.000,- in ontvangst!
Wint u een (geld)prijs? Gefeliciteerd. U krijgt de prijs thuisgestuurd of op uw rekening gestort.
U spaart VriendenPunten. VriendenPunten zijn spaarpunten. Na iedere trekking van de VriendenLoterij ontvangt u per lot 20 VriendenPunten. Elk VriendenPunt kan € 1.000,- waard zijn wat kan oplopen tot wel € 420.000,-! Elke twee maanden maakt u kans op deze prijs, en de prijs gaat er 6 keer per jaar gegarandeerd uit.
Als deelnemer van de VriendenLoterij speelt u ook automatisch elke week mee met het extra spel: Bingo. Hiermee maakt u elke week kans maakt op fantastische Bingoprijzen!
Bovendien wordt 50% van het inlegbedrag door de VriendenLoterij aan goede doelen gegeven. Heeft U aangegeven dat Stichting Dassenwerkgroep Brabant uw goed doel is, dan wordt de helft van uw inleg geschonken aan Stichting Dassenwerkgroep Brabant!

Wilt u graag meespelen? Meld u hier online aan.


Veranderen van goed doel:
Speelt u al mee in de VriendenLoterij en wilt u met die loten liever Stichting Dassenwerkgroep Brabant steunen? Dat kan! U kunt daarvoor bellen naar de ledenservice: 088-0201020 van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Van ieder lot gaat dan voortaan de helft rechtstreeks naar Stichting Dassenwerkgroep Brabant, iedere maand weer!


Opzeggen:
Je kunt op de volgende manieren opzeggen: Telefonisch, schriftelijk, faxen of via internet.
Meer informatie over opzeggen kunt u vinden op de website van de Vriendenloterij.
Als u meerdere lotnummers heeft is het misschien een idee om slechts een deel van uw lotnummers te beëindigen. U blijft dan toch kans maken op de prijzen!