Home > Ontdek de das > Webshop
Deel deze pagina: 

Ontdek De Das

Webshop

Steun ons:
Doneer Online
Vriendenloterij
Wordt gesteund door:
VriendenloterijStichting DierenLot
Amazon.co.uk
Amazon.co.uk
Webshop met meer dan 50.000 das gerelateerde artikelen.

Bezoek de Engelse Amazon.co.uk webshop met veelgeprezen boeken, nieuwe releases, aanbevelingen van de redactie en het grootste aanbod in dassen gerelateerde artikelen.

Amazon.de
Amazon.de
Webshop met meer dan 10.000 das gerelateerde artikelen.

Bezoek de Duitse Amazon.de webshop met veelgeprezen boeken, nieuwe releases, aanbevelingen van de redactie en het grootste aanbod in dassen gerelateerde artikelen.

The Brock Shop
The Brock Shop
Webshop van de Engelse Badger Trust.

Alle producten in deze winkel zijn ontworpen in het Verenigd Koninkrijk door lokale kunstenaars en ambachtslieden. Hiermee ondersteunt de Badger Trust Brits talent en zamelen ze geld in om de dassen te beschermen voor toekomstige generaties.

Mikaela Bartlett - Naaldvilten das
Naaldvilten sculpturen
Naaldvilten 3D sculptuur.

De getalenteerde Mikaela Bartlett maakt levensechte naaldvilten dieren van natuurlijk geverfde schapen- en alpacawol. De sculpturen passen in de palm van je hand en zijn ca. 20 cm lang of 10 cm breed.

Bol.com
De winkel van ons allemaal.

Wilt u graag gratis geld geven aan de Stichting Dassenwerkgroep Brabant terwijl u uw favoriete producten bij Bol.com koopt?
Bestel via de bovenstaande link, of met de zoekwidget, bij Bol.com en wij ontvangen tot 8% op uw aankoop. Dit percentage komt niet bovenop de prijs, dus voor u blijft het te betalen bedrag gelijk.
Let op: wilt u later weer op Bol.com bestellen? Dan moet u wel weer via de link op onze website naar Bol.com om te zorgen dat wij een donatie ontvangen.